Mama Marie-Claire

Welkom op mijn pagina, Mama Marie-Claire

Even voorstellen. Ik ben Marie-Claire. Ik ben 32 lentes jong en mama van 2 kinderen en al bijna 9 jaar samen met mijn partner Jos. Mijn zoon ,Xam, is 4 jaar en gaat sinds februari naar de basisschool. Mijn dochter, Elyse, is 21 maanden. Ik heb twee totaal verschillende kinderen. Xam is een ontzettend lieve, zorgzame jongen die soms te goed is. Maar als het er op aan komt laat hij zeker van zich horen. Elyse daarin tegen is een enorme handenbinder. Ik kan haar echt geen seconde uit beeld verliezen omdat ze constant van alles aan het doen is. Heerlijk hoor zo’n grote ontdekker met een enorme eigen wil. Maar soms ook erg vermoeiend.

Ik heb een eigen zaak, samen met mijn familie. We runnen een makelaarskantoor vanuit het centrum van Tilburg. Neem gerust een kijkje op onze website: Alstede van Mierlo makelaardij. Ik zit daar samen met mijn vader, broer, zus en ex-man van mijn zus. Ook hebben we momenteel een stagiaire die al behoorlijk goed mee loopt. Ik werk vier volle dagen. Op donderdag heb ik weekend. Hoewel de ervaring is dat je met een eigen zaak nooit vrij bent. Afgezien daarvan brengt het ook enorm veel gemakken en voordelen met zich mee. Ik zorg hier voor de opnames van de woningen. Samen met onze stagiaire nemen wij de woningen op. Ik maak de foto’s, maak een video, er worden 360 graden foto’s gemaakt en plattegronden. Hier zorgen wij samen voor.

Hier is ook mijn eerste passie, FOTOGRAFIE. Naast fotografie deel ik ook een passie voor koken. En dit allemaal probeer ik te combineren in mijn drukke leven. Vooralsnog lukt me dat aardig.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, dan kun je me zeker volgen. Op deze site maar ook op INSTAGRAM of op FACEBOOK.

Lieve groetjes Mama Marie-Claire


Mocht je contact met mij op willen nemen, dan kan dat via mamamarieclaire@hotmail.com