Yes, de laatste blog voor de vakantie!

Yes, de laatste blog voor de vakantie!

Yes! De laatste blog voor de vakantie! Nou ja, vakantie heb ik al, maar de vakantie begint mij pas echt op het moment dat we vertrekken. Letterlijk vertrekken. Het moment dat we alles ingeladen hebben, in de auto zitten, de auto start en we de  eerste meters maken richting het Zuiden. Wat een heerlijk gevoel is dat!

Nog anderhalve week en oh wat duurt dat lang. Maar aan de andere kant…..heb je wel iets om naartoe te kijken.

De laatste jaren gaan we met de auto op vakantie en ook al ben ik dat lange zitten soms behoorlijk beu, het is ook wel heerlijk. Je ziet ontzettend veel onderweg, hoeft niet te haasten en je kunt zoveel bagage meenemen als jij wil. Tenzij het te vol wordt in de auto natuurlijk. Het wisselende landschap, de weersveranderingen, de zonsopkomst en zonsondergang. Prachtig vind ik dat altijd! En wanneer je familie in het buitenland hebt, is dat echt geluk hebben!

 

Voor degenen die mij volgen op instagram zullen ze het vast wel hebben gezien. Afgelopen zondag mocht ik op het evenement ‘De Betuwe Proeft’ foto’s maken. Ontzettend leuk vond ik het! Niet alleen door het fotograferen. Ook de sfeer en de muziek waren fantastisch. Ik heb genoten! Ontzettend veel bekenden waren er en hoewel ik me vaak liever in een omgeving bevind waar ik niet zoveel bekenden tegenkom zodat ik ook weer nieuwe mensen kan leren kennen, vond ik dit toch wel ontzettend gezellig. Iedereen wilde even een praatje maken en ik heb hele mooie plaatjes kunnen schieten. Opgroeien in een dorp, of op het platteland zoals sommigen zeggen, heeft ook wel z’n voordelen. Altijd kom je wel weer iemand tegen die je kent en zo niet, dan zijn er wel onderlinge connecties. Ik wil heel graag ervaren hoe het is om te wonen in de stad. Maar of ik daar zal blijven betwijfel ik. Ik denk dat ik uiteindelijk toch wel weer terug zal keren. Om de foto’s te zien, kijk op mijn instagram of op de facebooksite van ‘De Betuwe Proeft’.

 

Twee weken terug heb ik mijn eigen Facebook pagina en Instagram opgezet om mijn fotografiewerk te kunnen laten zien. Ik hoop dat mensen het mooi vinden en dat ik over een tijdje misschien zelfs een klus zal krijgen. De eerste heb ik binnen in ieder geval.

 

Met de yoga gaat het nog steeds goed en wat ben ik blij dat ik hiermee begonnen ben. Blij omdat het bewegen fijn en tegelijkertijd zo ontspannend is. De groep is fijn en van tevoren had ik totaal niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden.

 

Nog een weekje doorzetten en inpakken en dan eindelijk vakantie. Niet zo’n lange blog dit keer maar dat komt na de vakantie wel weer. En de foto’s, die verschijnen op instagram!

 

Veel liefs van Noor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.