Fotofabriek

Fotofabriek

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van fotofabriek de vraag of ik voor hun wat producten wilde uitproberen? Natuurlijk, dat lijkt me hartstikke leuk. Met hoge uitzondering mocht ik kiezen voor een verjaardag kalender en een fotoboekje. Omdat wij toen ook net bezig waren met trouwen leek me dat erg leuk hiervoor te gebruiken. Ik heb gekozen voor een klein fotoboekje met een hardcover voor ons trouwen.

Het programma werkt erg fijn vind ik. Je kan kiezen voor een standaard layout, maar je kan deze ook zelf invullen. Tevens is het mogelijk per pagina een layout te kiezen. Ook afhankelijk hoeveel foto’s je er op kwijt wilt. Ht boekje is erg mooi geworden. Zeker ook omdat het een prachtige herinnering is aan onze mooie dag.

Daarnaast hadden wij dingend een nieuwe verjaardag kalender nodig. Die we nu hebben is toch wel verouderd dus dit kwam eigenlijk als geroepen. Ook dit heb ik erg prettig ervaring. Het programma is gebruiksvriendelijk, de kwaliteit is goed, klantvriendelijk en het eindproduct is mooi geworden. De levering duurde een paar dagen maar kwam overeen met er aangegeven werd. Top service.

Ik heb geprobeerd per maand de foto’s een beetje te laten overeenkomen met de situaties dan. Ook deze is weer erg leuk geworden en krijgt een leuk plekje in ons huis.

 

Dus, zoek wil jij graag een fotoboek, kalender, wanddecoratie of een agenda maken met je eigen foto’s? Dan zou ik zeker een kijkje nemen op de site van de fotofabriek . Er is genoeg aanbod om uit te kiezen, de prijzen zijn goed, zeker kwaliteit gezien. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, kijk dan snel op de site.

 

Lieve groetjes,

Mama Marie-Claire


de foto’s van het trouwen zijn gemaakt door Danique van DF-Styling Fotografie. De foto’s van de kalender zijn gemaakt door mijzelf Must C Fotografie (met uitzondering van de foto’s van de bruiloft).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.