Nieuwe Blog

Nieuwe Blog

En dat werd tijd! Voor m’n gevoel al weer heel lang terug, maar volgens mij niet langer dan een week of drie. Toch vliegt de tijd soms echt voor m’n gevoel.

Dit weekend is de zomertijd weer ingegaan. Heerlijk dat het langer licht is, maar dat wennen nadat de klok een uur vooruit is gezet, dat duurt altijd wel even. Voor mij zou het geen probleem zijn als de zomertijd wordt afgeschaft. Ik ben benieuwd hoe jullie daar allemaal over denken.

Wat echter wel ontzettend leuk is, is dat de ‘huismerel’ weer terug is. Sinds de eerste zonnige dagen zit hij weer op het puntje van het dak van de buren en kijkt hij uit over onze tuin. ’s Avonds en ’s ochtends mag iedereen horen dat hij er is. Genieten is dat!

Van de week, net voor het facebook-schandaal, heb ik de app van m’n telefoon verwijderd. Goed gepland dus. Heerlijk rustig, ook al moet ik bekennen dat ik het wel mis af en toe. Voordat de les begint op school bijvoorbeeld.

Deze week is toetsweek op school. Aangezien ik dit jaar alleen maar Engels volg en de rest later doe in verband met m’n depressie, hoef ik dan niet veel te leren. De toets werd ook nog eens verzet naar afgelopen vrijdag. Deze week had ik daarom ingepland voor het leren van m’n autotheorie, die ik al twee keer bijna maar toch net niet haalde, maar dat wordt hem geloof ik niet. Ik heb de griep overgenomen van m’n vader en hoop dat het snel weer weg is. Niks zo saai als thuiszitten en wachten tot het ziekzijn weer over is. Ik moet mezelf dwingen het rustig aan te doen. Best lastig is dat.

Gelukkig gaan de consulten bij de diëtiste wel goed, beter dan eerst zelfs. Op sommige dagen, als ik niet helemaal fit ben bijvoorbeeld, helpt het ontzettend. Dan heb ik nog met behoefte om groente en fruit te eten. Al is dat misschien ook best logisch.

Twee weken geleden, 10 maart, vierden mijn zus en ik onze verjaardagen. Het was ontzettend gezellig! Er waren er veel vrienden en familie en zelfs de broers konden erbij zijn. Wat een feest was het. Ik houd er ervan als het huis gevuld is met leuke mensen en iedereen het naar z’n zin heeft.

Vorige week zondag was ik echt jarig. Verjaardagen worden, op de dag zelf, nooit heel uitgebreid gevierd. Dit keer was het echter wel geslaagd vond ik. M’n beste vriendinnetje kwam langs en samen hebben we heel de middag bij gekletst en spelletjes gespeeld. Beter kan niet. We zien elkaar niet veel tegenwoordig dus al we elkaar zien is het wel een klein feestje.

Wat vond ik het leuk dat Jamie van ‘James.&.co’ haar eigen ideale concept eindelijk op mocht richten. Ik geniet van de mooie armbandjes die ze maakt en hoop dat ze veel succes heeft de komende tijd! Je kunt haar volgen op instagram; James.&.Co.

Zelf zou ik wel een kleine onderneming op willen richten. Mensen blij maken, dat is tof! Waarin ik een onderneming zou willen starten, dat zou ik nog niet weten. Misschien wel in handgemaakte knuffels of kinderkleding, en anders sieraden of iets anders creatiefs. We zullen het zien.

Fotograferen is er niet van gekomen de laatste dagen. Dat komt de volgende keer weer.

Fijne week allemaal!

Liefs van Noor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.