Een weekje vakantie.

Een weekje vakantie.

Vakantie is heerlijk, maar ik vind thuis komen toch ook altijd wel weer even een geniet momentje hoor. Heerlijk weer alles eigen; eigen douche, eigen keuken, eigen bank.

We zijn de afgelopen week in Friesland geweest. Dat stond nog op mijn verlanglijstje. In een super leuke Landal stad deze keer in plaats van in een park. Als je altijd al in het bos woont is eens wat anders natuurlijk leuker…. We zaten in Landal Esonstad, een stadje met leuke rijtjeshuizen.

Naast het zwembad, de kidsclub en de ijsbaan hebben we ook wat van het koude en winderige Friesland gezien. Helaas geen Elfstedentocht maar zeker wel wat van deze plaatsjes bezocht. En natuurlijk een bezoekje aan Pieterburen waar de kids een hele leuke en actieve rondleiding kregen!

Ook lekker niks gedaan, dat is uiteindelijk ook een doel van de vakantie.
Ben er achter gekomen dat ik mijn Bullet journal een beetje heb laten verstoffen… jammer. Het wordt gewoon een heel groot lijstjes boek ipv een agenda ding, dat werkt beter voor mij.

Wat me dit jaar al wel is gelukt is elke maand een taart en nieuwe smaken cupcakes.
Mijn ouders ouders zijn even op en neer naar Engeland gegaan want de thee was op. Ik heb ze ook een “bescheiden” boodschappenbriefje mee gegeven met wat bakspullen dus ik kan weer lekker aan de slag na deze “bak-vrije” week.

Weer wat nieuwe dingen maken van mijn lijstje en weer lekker de keuken in, toch écht een van de fijnste plekken in huis.

Tot volgende week! Liefs, Vivian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.