Het vervolg…

 

Hoe gaat het nu met afvallen en niet roken? Ik ga donderdag mijn derde week in.

Tja, het roken… Ik heb er erg veel moeite mee. Het gaat er nog niet eens om dat ik het zo lekker vind. Nee, ik vind het maar gewoon “gezellig”. Dat werkt natuurlijk niet. Zoals ik al tegen Kimberly zei, ik heb daarin echt een ruggengraat van een garnaal. “Sigaretje, ach je waarom niet?? Colaatje erbij, ja wat maakt het uit”. Maar ik wil echt nog steeds stoppen. Die knop van “gezellig” moet om. Dus vanochtend heb ik pleisters gehaald. Mijn eerste hulplijn. Heb er vanochtend nog eentje gerookt toen ik terug liep van de drogist. Op kantoor pleistertje geplakt en dat was het dan weer met het roken. IK WIL NIET MEER ROKEN! Klaar en hup hup door.

Afvallen met dit programma! DOEN DOEN DOEN! Echt, ik vind dit zo ideaal, zo fijn! Het kost me geen moeite. Ik hoef er niet over na te denken. Ik kan in de avond gewoon lekker mee eten, ik kan mijn koffie drinken en ik geniet gewoon nog steeds van wat ik eet. In het begin was ik echt bezig met ‘oh wat mag ik straks eten?’ Dat gevoel gaat weg. Het wordt iets wat vanzelf gaat en dat is fijn. Naast alles wat ik geprobeerd heb en gedaan heb voelt dit echt heel fijn.

Dus week drie ga ik in zonder sigaretten, met een hoop goede moed en een hele hoop motivatie! Ik wil afvallen en ik wil stoppen met roken.

Nou hadden we afgelopen weekend een vriendenweekend. Daar heb ik gedronken en daar heb ik gerookt en de cola was natuurlijk ook van de partij. Dus qua gewicht is dit funest geweest voor mij. Daarom wil ik komende week echt extra mijn best doen hiervoor.

De online sessie met Kimberly zijn erg fijn. Ze motiveert je waar nodig en drukt je ook goed met je neus op de feiten. Soms heb je dat nodig even. Ik weet het allemaal heel erg goed, maar in hoofd wuif ik mijn eigen gedachtes daarin weg.

Ik ga ervoor dat ik volgende week echt weer een top week heb gehad. Dat ik minimaal 1 kilo weer kwijt ben en dat we door gaan zoals ik nu weer bezig ben!


Vandaag heb ik echt een overheerlijke vissalade op. Simpel, gezond en slank. Wil je hem ook maken? Hier heb je het recept!


Lees je volgende week weer mee weer mee hoe het gegaan is? Nieuwsgierig wat ik afgevallen ben. Lees dan volgende week weer mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.