Vivian!

Wat leuk! Ik krijg de kans om weer te bloggen… nou ja weer, de laatste keer is alweer zo’n 12 jaar geleden toen ik als Au Pair werkte en woonde in Ierland en voor de thuisblijvers wekelijks mijn verslag deed. Maar ik kijk er weer erg naar uit! 

Na het lezen van diverse blogs, waar onder die van Marie-Claire is het iets geweest wat toch wel eens door mijn hoofd schiet. Zou het wat voor mij zijn? Zou ik genoeg te vertellen hebben? Zouden andere het ook wat vinden?  

We shall see! 

Ik ben Vivian, 32 jaar oud en getrouwd met Bas (38 jaar).
Samen hebben we twee kinderen Hanne van 6 jaar die inmiddels in groep 3 zit en Mard van bijna 3 jaar die een échte jongen is.
We wonen op een toch wel bijzonder locatie in ons “zelf” ontworpen en gebouwde huis. 

Mijn interesses liggen onder andere bij bakken, interieur, spelletjes, kamperen, Engeland, goede series kijken en koken. 

Ik hou vooral van “niet standaard” en gewoon net even anders. Zo heb ik bijvoorbeeld een hekel aan gourmetten en als mijn kerst-servetten niet matchen bij mijn servies koop ik…. Nieuw servies! 

Ik mag dus elke week een blog bij houden en jullie wat vertellen over wat ik doe, gedaan heb, van plan ben en wat mij zoal bezig houdt. 

Tot volgende week! 

Liefs, 

Vivian  

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.