Even denken!

Vandaag een wat mindere dag, en week. Ontzettend moe, de kleinste prikkels die teveel zijn en heel veel spanning. Misschien toch weer te lang doorgegaan, wetende dat dit ervan zou komen, maar ook te eigenwijs om eerder even rust te pakken. Perfectionisme werkt niet altijd mee.

Bloggen helpt, fijn om m’n verhaal te kunnen delen en bovenal maakt het m’n hoofd een stukje leger. Introvert zijn is soms ook niet zo fijn. Je kropt alles in jezelf op en piekert over de kleinste dingen. Hoe moeier ik wordt, hoe meer ik ga piekeren. Zo komt de rust er nooit van.

Daarbij komt nog de spanning voor de feestdagen. Gezellig maar ook druk. Vroeger had ik hier nooit zoveel last van en het verbaast me daarom ook wel eens wat een depressie met je doet.

Dit weekend was er familie in Nederland. M’n oom en tante kwamen, samen met m’n neefje en nichtje, een paar dagen hierheen. Ze logeerden bij opa en oma. Van het weekend zijn we dan ook even langs geweest en wat was het leuk. Ik kan genieten van m’n neefje en nichtje, nog zo jong en onbezorgd.

Afgelopen zomer zagen we hen voor het laatst. Op weg naar Italië overnachtten we bij hen in Duitsland en de volgende dag vertrokken we weer. Alex kon toen nog niet lopen, brabbelde wat maar verstaanbaar was het niet. Nu echter liep hij en sprak zijn eerste woorden al vlot. Het verbaast me altijd weer hoe snel die kleine ondeugden zich ontwikkelen.

Niet deze zondag, maar de zondag ervoor, zijn we naar Leiden geweest. Mama stelde voor om naar het museum van oudheden te gaan ik was direct voor. We hadden gezien dat er een tentoonstelling was over de Assyriërs. De tentoonstelling was leuk, maar ook weer niet zo leuk als we verwacht hadden, dus gingen we nog even de stad in. Nog even winkels gekeken en wat gedronken. Ik genoot van de grachten met alle mooie huizen, lichtjes, kerstsferen en bovenal de gezelligheid. Toch mis ik de zomer ook wel, met de zon en de lange avonden. De donkere dagen zijn toch wel vermoeiend op z’n tijd.

Ook ben ik weer heerlijk in de weer met m’n autotheorie. Ik hoop binnenkort mijn examen te kunnen halen. Spannend maar ook leuk!

Afgelopen vrijdag met mama nog meer winkels bekeken die het assortiment hebben uitgebreid met veel kerstspullen. Zo leuk! Het fleurt me helemaal op!

Sinds het bloggen heb er een hoop volgers bij op instagram. Super leuk!

Ik ben benieuwd wat jullie lezers van mijn blogs vinden dus reacties zijn van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.