Even voorstellen

Wat ontzettend tof dat ik vanaf deze week wekelijks mag bloggen bij Mama Marie Claire! Voor ik je mijn verhalen deel, stel ik mezelf graag aan jullie voor.

Ik ben Marianne, 28, wonend in Den Haag. Ik ben getrouwd met Marc en samen hebben we een zoon (bijna 4) en een dochter (1,5). Momenteel ben ik pril zwanger van ons derde kindje. Helaas hebben we meerdere miskramen moeten meemaken na het moeten stoppen met borstvoeding in verband met een nieuwe kinderwens.

Ik ben erg creatief; ik probeer me te ontwikkelen in fotografie, ik knutsel graag met de kinderen, ik hou een Bullet Journal bij en heb een online houtatelier, Petite Mari, waar ik houten ontwerpen van klanten realiseer. Dit varieert van speelgoed tot naamborden.

De blogs die ik hier mag delen zullen vooral gaan over het gezinsleven, m’n zwangerschap en creativiteit.

Volgende week deel ik m’n verhaal over de miskraam die we helaas in oktober meemaakten, en de bizar snelle zwangerschap die hierna snel verraste.

Thanks Marie-Claire voor deze superleuke kans om m’n verhalen te kunnen delen!

Liefs,

Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.