Afvallen met NBFM

Een aantal maanden geleden hebben jullie mij kunnen volgen in mijn race tegen de kilo’s. Goed gemotiveerd en was ik aan de slag gegaan. En eigenlijk ging dat best goed. Tot de zomervakantie. Ik heb toen afgesproken met mezelf lekker te genieten van de vakantie en daarna het weer op te pakken.

Gelukkig was ik tijdens de vakantie niet aangekomen. Door de vele beweging die we daar altijd hebben. We gaan altijd heerlijk wandelen. De bergen in. Maar na de vakantie kon ik het niet meer opbrengen het weer op te pakken. Ik wilde wel echt heel graag maar de wil was er niet genoeg. Dus ik heb op dat moment besloten het even te laten voor wat het is.

Maar nu begint het toch weer te kriebelen. Ik wil per se die laatste kilo’s er af hebben. En ik wil echt heel graag stoppen met roken. Maar de weet dat ik meteen een aantal kilo aankom dan en dat demotiveert me zo enorm.

Ik volg al een tijdje Kimberly van Newborn Fit Mama. En nu had ze vorige week haar lancering van haar app. Toen werd mijn motivatie weer behoorlijk aangewakkerd. Ik ben niet van de goede voornemens normaal. Ik vind dat dat helemaal niet goed is om te doen. Meestal komt er niks van terecht. Maar nu heb ik me toch echt voorgenomen om vanaf januari die laatste kilo’s er af te gaan werken samen met het plan van Newborn Fit mama. Ik heb er mega veel zin in. Oefeningen thuis doen, werken met de voeding, online consulten met Kimberly en stoppen met roken.

December is nog een volle maand voor mij. Ik heb heel veel afspraken staan, de feestdagen komen er aan en mijn verjaardag. Dus ik heb bewust gekozen ervoor deze maand het nog niet te doen. dan maak ik het mezelf echt heel moeilijk.

Dus vanaf januari ga ik weer wekelijks mijn strijd tegen de kilo’s bij houden. Ik zal elke week een blog er over schrijven. Hopelijk echt de laatste hierover.

Het is zo lastig om af te vallen. Het is heel moeilijk om de goede balans te vinden in je leven. Ik weet heel goed wat mijn valkuilen zijn en waar het fout gaat. Ik ben er ook bewust van dat het een verandering is van je levensstijl. Ik kan daar allerlei excuses voor gaan verzinnen, want die heb ik echt genoeg. Maar dat zal de situatie niet veranderen. Ik moet balans gaan vinden, ritme en regelmaat en alles op zijn kop gaan gooien. Zolang ik dat niet doe en me daar niet een volle 100%v voor in ga zetten zal ik nooit die laatste kilo’s afvallen EN op gewicht blijven. Ik heb altijd zoveel respect voor mensen die afvallen en dit gewoon kunnen. Ik ben nog steeds van mening dat mij dit ook moet gaan lukken. Ik denk dat ik samen met Kimberly een heel eind ga komen! Ik ga mijn uiterste best ervoor doen en weer volle bak er tegen aan.

Wil je meer weten over de nieuwe app van Newborn Fit Mama. Klik dan snel op de link hieronder.

app Newborn Fit Mama

Lees je weer mee?

Liefs

Mama Marie-Claire


Vanaf januari zal er wekelijks een nieuwe blog verschijnen over mijn strijd tegen de kilo’s. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.