Soms heb ik ook mindere dagen….

Soms heb ik ook mindere dagen….

Met mijn gezondheid ga het verre dan goed. Zit inmiddels 100% in ziektewet.
In de zorg moet je je 100% kunnen werken op de afdeling en dat lukt me nu niet.
En dat doet zeer nu dat niet lukt. Want laat ik eerlijk zijn het werk houdt me batterij vol.
Gelukkig lukt therapeutisch werken me redelijk. Zolang ik mijn eigen grenzen goed bewaak en dat valt niet altijd mee aangezien mijn hart in het zorgen voor anderen ligt. Ja nu doe ik dat op een andere manier. Maar het is niet zelfde wat ik het liefst doe. Vorige week ben ik in het zkh geweest nou ik ben er bozer van terug gekomen. Voor mijn gevoel nam hij mij en mijn moeder niet serieus. De komende weken heb ik allerlei onderzoeken en 4 dec opnieuw gesprek. Het voelde niet goed dus heb ook de fysio gebeld en daar mag ik morgen komen. Pijn en onrust in mijn rechter been neemt toe. Ik ga de fysio mijn benen ook eens laten beoordelen. En ondertussen ben ik weer enorm aangekomen dus realiseer me dat ik toch echt zelf mijn eetpatroon moet aanpassen maar ga me er dit moment even bij neerleggen. Het is even niet anders.
De ambulante hulp van Marieke voor Sam en ons gezin is afgesloten. Wat ga ik haar adviezen missen maar wat hebben we veel geleerd.

Sam is jarig geweest. Dankzij een goede verdeling van het bezoek is het goed gegaan. En dankzij Vivian is dit het eerste jaar dat Sam taart op heeft.

Er komt een moeilijke tijd aan voor Sam. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw. We gaan ons best om zoveel mogelijk het ritme erin te houden. Helaas is het leven niet autisme proef.. Hij kwam vandaag in ieder  geval heel trots thuis. Een 9,9 voor een toets….en dan de beste van de klas. Ik weet dat is niet het belangrijkste maar voor zijn zelfvertrouwen nu even wel. En nog veel belangrijker hij heeft het naar zijn zin in de klas!
Dan hebben we natuurlijk ook Guus nog…. Onze draak op dit moment goed ziek. Maar het is gelukkig een makkelijke zieke zeg maar.
Nou lezers… ik hoor graag of mijn verhaal beetje interessant is…. Want het is een behoorlijke opdracht van Marie-Claire 😍

Tot de volgende keer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.