Het leven van mama Wendy, haar tweede blog. 

Het leven van mama Wendy, haar tweede blog. 

Mijn tweede blog
Ik heb een hele slechte week achter de rug. Mijn gezondheid laat me in de steek. Ik heb al langere tijd last van mijn benen. Dat wil zeggen pijn, onrust en vocht vast houden. Daarbij tintelingen in mijn handen. En vermoeidheid. 
Een maand geleden werden hierin de klachten erger zoals een jaar geleden, maar nu erger. De afgelopen weken allerlei bloedonderzoeken gehad en onderzoeken. Helaas wees dat op niks uit. Dus nu opnieuw de ziekenhuis molen in. Maar voor nu betekent dit dus rust nemen en heb me eigen ziekgemeld wat ik heel lastig vond maar voor nu is dat het beste. 


Gelukkig kan ik me therapeutisch nuttig maken op het werk zonder te hoeven lopen.

En ja, is dat nog niet genoeg. Mijn lief gaat wisselen van baan wat de nodige stress opleverde deze week. Gelukkig is nu alles rond voor een nieuwe start. 

Herfst vakantie :
De kids hadden afgelopen week herfstvakantie. Wat een prachtig weer hadden ze. 

Guus heeft de Afgelopen week heerlijk buiten gespeeld of gewerkt met xam. 


Ook Sam kon zich redelijk vermaken door dit weer. Maar het lastige is wel dat hij zijn structuur miste, waardoor hij dit vaak uitte als woede. Maar als ik in zijn brein kijk van iemand met autisme is dit zo begrijpelijk. 


Vandaag de voorbereidingen gedaan voor zijn verjaardag 3 november. 


Stap voor stap dan kan hij het aan. 

Komende week gaan de hulptroepen klussen in zijn slaapkamer… hij wil een nieuwe kamer. Wat ik wel begrijp want deze is nog appeltjes groen 🙈.

Tot de volgende keer.
Liefs wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.