Alstede van Mierlo makelaardij

Ik ben eigen baas. Flexibel, maar ook altijd met het werk bezig. Maar bovenal ben ik trots. Ik ben trots op mijn familie waarmee we dit tot iets moois hebben kunnen maken. Trots op onze manier van werken, de klanttevredenheid en trots op waar wij nu staan met ons kantoor. Trots op mijn aandeel hierin, hoe ik gegroeid ben, hoe ik mijn best doe een woning zo goed mogelijk te presenteren, hierin tot het uiterste ga voor de klant. Ik ben gegroeid in mijn fotografie hierin. Vanaf eind augustus start mijn 2 jaar durende vakopleiding aan de fotovakschool (ik al mijn basisopleiding afgerond heb) om mijn fotografie nog meer te verbeteren.

Alstede van Mierlo makelaardij. Onze zaak, onze makelaardij! Als sinds vele jaren proberen wij een mooi bedrijf te onderhouden. Een kantoor dat staat voor openheid, duidelijkheid, eerlijkheid en de klant altijd voorop stellen. We streven naar een hoge klanttevredenheid. Hoe doen we dat?

Wij hebben een V.O.F. of terwijl een Vennootschap Onder Firma. Een familie bedrijf. Mijn vader, broer, zus, ex zwager en ik runnen samen deze zaak. Samen met onze stagiaire Rutger die ook al enige tijd bij ons kantoor betrokken is. Wij zijn allemaal evenveel baas van ons kantoor, we hebben allemaal evenveel zeggenschap en alles wordt in overleg gedaan.

Mijn vader Jan en mijn broer Tom zijn beide makelaar. Mijn vader werd in zijn tijd nog beëdigt. Mijn vader heeft hiervoor altijd een aannemers bedrijf gehad en heeft altijd les gegeven in bouwkunde. Hierdoor hebben mijn vader en Tom een behoorlijke bouwkundige kennis opgebouwd. Mijn zus Tanya heeft de meeste ervaring in de makelaardij. Ooit, jaren geleden is ze begonnen bij een kantoor in het makelaarswezen. Ze heeft de kennis, de ervaring, de charme en daadkracht. Pieter is assistent makelaar en inmiddels ook bezig voor zijn makelaars papieren. Rutger is bezig in zijn laatste jaar en ondersteunt erg veel op kantoor. Hij loopt een complete week stage bij ons en doet het eigenlijk heel erg goed. Tanya en ik vervullen kantoor diensten. Administratie, telefoon aannemen, bezichtigingen afspreken, werk overnemen van de rest. Daarnaast doe ik alles wat te maken heeft met de opname van de panden. Dit samen met Rutger en Tanya. Ik maak de foto’s en de video. Rutger doet de 360 graden foto’s en de plattegronden. Waarna ik de foto’s bewerk, een mooi filmpje maak en samen zorgen we dat de brochure compleet is en melden het object aan op Funda.

 

Wat is nou de kracht van ons kantoor? Jeetje, waar zal ik beginnen. Wij werken met een logboek. Voor elke klant die wij hebben. Of dit nu verkoop, aankoop of bouwbegeleiding is, ze krijgen een logboek. Alles met betrekking tot het het betrokken pand komt in het logboek te staan. En dan bedoel ik ook ECHT alles. Als er een brochure aangevraagd wordt, als we een bezichtiging afgesproken wordt, correspondentie met de klant of potentiële kopers, advertentie mogelijkheden, open huize routes en ga zo maar door. Elke keer als wij een bericht in het logboek plaatsen, krijgt de klant automatisch hierover een mail. Ze kunnen zelf ook in het logboek om te reageren. Je snapt het al, de klant staat constant in contact met ons kantoor en wordt constant op de hoogte gehouden van alle zaken met betrekking tot zijn woning. Daarbij is dat echt een ontzettend open systeem. De openheid van zaken die wij bieden wordt echt enorm gewaardeerd door onze klanten. Eerlijker dan dit kan gewoon niet.

Daarnaast proberen we altijd realistisch te zijn. Als wij denken dat een prijs te hoog is of andere gedachten ergens over hebben, zullen we dit eerlijk communiceren. Daarnaast proberen wij constant de woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Dit doen we door het object goed aan te melden op Funda. Tools toevoegen waardoor het goed te vinden is, 12 keer per jaar een EIGEN open huis te organiseren naast de open huis van de NVM, 1x per maand adverteren op de achterpagina van het Stadsnieuws, social media, eigen website inzetten, doorverwijzen van klanten, nabellen van klanten, flexibele werktijden, ook in de avonden bereikbaar zijn en bezichtigingen doen en ga zo maar door. Klanten vinden het prettig dat we ook na 17.00 nog te bereiken zijn.

“De klant is koning”, dat proberen we echt na te streven. Tuurlijk hebben we ook klanten waar het fout gaat of die niet tevreden zijn. Waar mensen werken worden fouten gemaakt en ook bij ons gebeurd dat. En toch proberen dan nog het beste er uit te halen voor de klant. Ons kantoor is niet om 17.00 dicht. Daarnaast zijn we familie en eigenlijk stopt het werken nooit. Dat is dan misschien een nadeel. Maar het heeft zoveel voordelen. We weten exact wat we allemaal aan elkaar hebben en wat we van elkaar kunnen verwachten. De eerlijk en openheid die naar de klanten hebben, hebben we ook naar elkaar. Mijn ouders wonen boven het kantoor en elke dag lunchen we gezamenlijk daar. Een moment dat we bij elkaar zitten en zaken kunnen bespreken. Ons kantoor zit midden in het centrum. Het komt voor dat we zo even de stad in lopen om wat te halen. We vangen elkaar op als het nodig is, ondersteunen elkaar waar we kunnen. We hebben enorm veel lol met elkaar, we werken allemaal heel erg hard om onze doelen te bereiken en hebben allemaal plezier in ons werk. Klanten zeggen vaak dat we zo’n huiselijke sfeer hebben, open. Wij lopen niet in 3-delig pak rond. We proberen dicht bij de klant te blijven.

https://www.youtube.com/watch?v=KBWoMG89Nr4

Bent u van plan je huis te gaan verkopen? Of zoek t u een makelaar voor de aankoopbegeleiding, een taxatie nodig of bouwbegeleiding? Schroom niet om contact op te nemen met ons kantoor. We komen graag gratis en vrijblijvend langs voor een verkoopgesprek. We maken gevalideerde taxatie rapporten en delen graag onze expertise in ons bouwkundig aspect. Wij zitten in Tilburg en  omgeving (Berkel-Enschot, Oisterwijk, Haaren, Biezenmortel, Loon op zand, Kaatsheuvel, Riel, Goirle).

Ons team en familie

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 013-5901964. Per mail: info@alstedevanmierlomakelaardij.nl.

Kijk gerust op onze website voor meer informatie

Ook op Funda kunt u ons aanbod bekijken

Facebook wordt ook veel ingezet, net zoals Instagram

Benieuwd hoe andere klanten ons beoordelen? Ook dit kunt u hier terug zien.

Neem gerust contact op met ons kantoor voor gedegen advies, expertise, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Per telefoon: 013-5901964

Per mail: info@alstedevanmierlomakelaardij.nl

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.