Top 5 favoriete games op de app!

Top 5 favoriete games op de app!

Ik speel zo graag spelletjes. Dan het liefst op mijn telefoon, tablet of mac. Ik hou der van. Heerlijk nog even voor ik ga slapen, in mijn pauze of ’s avonds lekker even op de bank. Een vorm van ontspanning denk ik voor mij. Even niks aan mijn hoofd en me gewoon even met dat stomme spelletje bezig houden. Houden jullie daar ook zo van? Ik heb een top 5 gemaakt van mijn meest favoriete spelletjes die ik speel op dit moment.

1. SimCity Buildt


Deze staat met stip op nummer 1. Dit spel speel ik dagelijks. Ik blijf het leuk vinden. Het is de bedoeling dat je een stad bouwt. Hoe verder je komt, hoe meer opdrachten je moet uitvoeren. Je verdient je simcity dollars en kunt daar weer nieuwe dingen van kopen. Ook kun je hem koppelen aan je FB en dus samen met andere spelers vrienden worden! Geweldig spel! Zeker de moeite waard een keer te proberen.

2. Block! Hexa Puzzle 


Ook dit spel speel ik dagelijks. Je moet verschillende vormen blokken samen in een veld leggen tot een passend geheel. Je kunt tips verdienen. Hoe verder je komt hoe moeilijker de levels. Maar ik speel het met plezier. Leuk spel om je gedachten een beetje te kraken en even met iets anders bezig te zijn.

3. TwoDots

Dit spel is gewoon lekker simpel.  De opdrachten per veld voltooien. Dit doe je door minimaal twee puntjes van dezelfde kleur met elkaar te verbinden. Ik vind dit echt een heerlijk spel. Je kan extra’s verdienen. Je kan de velden spelen. Maar je kan ook nog apart deel nemen aan de dagelijkse uitdagingen. Leuk spel voor als je even je ontspanning wil!

4. Fairway solitaire blast


Een leuk kaartspelletje. Dit kan ik echt oneindig spelen. Je moet voldoen aan bepaalde uitdagingen die ze per level stellen. Het gaat er simpel om, om het stok leeg te spelen. Super leuk spel, lekker uitdagend en niet meer te stoppen!

5. Candy Crush


Candy crush, wie kent het nou niet? Velden leeg maken, opdrachten voltooien, en verder komen in spel. Een spel voor de lekkere ontspanning zonder na te denken. Maar kan ook voor de nodige frustratie zorgen!

Welke spelletjes spelen jullie? Zit er een favoriet van jou bij?

Lieve groetjes Mama Marie-Claire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.