Bloggen

Bloggen

Hoi,

Zoals jullie allemaal ondertussen al wel weten probeer ik een beetje te bloggen. Te bloggen over het mama zijn, werken, mijn passie voor koken en fotografie.

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen werk ik 4 dagen in de week. Samen met mijn familie hebben wij een makelaars kantoor. Met zijn allen proberen wij het beste er uit te halen. Dit heeft enorm veel voordelen. We zijn flexibel, we hebben een bepaalde vrijheid en we weten wat we aan elkaar hebben omdat we familie zijn. Natuurlijk heb je ook nadelen want het gaat altijd bij ons over werk en het gaat ook altijd door. Onze kracht is dat, omdat we altijd klaar staan voor anderen.

 

 

 

 

Daarnaast vind ik het echt heerlijk om te koken. Het is een passie van mij. Nieuwe dingen uitproberen, koken voor andere, altijd proberen weer wat leuks of aparts te maken. Vind het leuk om bijvoorbeeld een high tea/high wine te organiseren. Vrienden uit te nodigen en daar uit gebreid voor te koken of gewoon voor heerlijke hapjes te zorgen met een verjaardag. Zover is het nog niet, maar ik sta er voor open dat ook voor andere te doen. Ik geniet ervan als ik in de keuken sta. Ik heb mijn droomkeuken die ik zo graag wilde. Kinderen helpen graag mee en dat maakt het nog eens extra leuk.

Daarnaast hou ik me ook bezig met fotografie. Ik ben momenteel een basisopleiding aan het volgen op de fotovakschool. Toevallig heb ik me afgelopen week ingeschreven voor de vakopleiding, die daarop volgt. Deze duurt 2 jaar en is elke woensdag avond. Ik heb daar zoveel zin in. We hebben een leuk clubje van de basisopleiding die mee door gaan. Ik kijk er naar uit. Ik wil mezelf ontwikkelen in de fotografie, wil zoveel leren en mijn eigen signatuur hebben.
Tevens ben ik met mijn werk ook actief met de fotografie. Ik fotografeer de woningen die we in de verkoop krijgen, maak 360 graden foto’s en ik maak de video. Deze bewerk ik daarna allemaal zelf voordat ze online komen. Echt een geweldig werk. Elke keer weer geniet ik er van. Zeker als er een mooi eindresultaat uit komt.

Buiten dit alles probeer ik ook nog te bloggen, mijn recepten online te zetten en mijn “portfolio” te maken voor wat betreft de fotografie. Ik probeer te vloggen en volg daarnaast dus ook nog een studie.

Hebben jullie mijn vlog al gezien?? http://mamamarieclaire.nl/2017/04/09/weekvlog-1/

 

Ik zie je denken, “waar haalt ze de tijd vandaan??”. Ik doe veel in de avond, en daar heb ik ook niet altijd zin in hoor. Het vloggen gaat vanzelf natuurlijk want dat probeer ik de hele dag door te doen. Het bloggen doe ik in de avonden en ook de fotografie doe ik in mijn vrije tijd. Ik gebruik veel mijn kinderen in mijn foto’s, de natuur, macro fotografie, dieren en architectuur vind ik erg mooi.
Nu komt het dus daarom ook wel eens voor dat een blog, een vlog, een recept of fotoreportage wat op zich laat wachten. Maar ik ga proberen het goed en regelmatig bij te houden. Ik laat jullie niet met rust. Ik ga spammen met al mijn passies.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mij te volgen en mij ook blijven volgen! Je kunt mij vinden op:

Facebook Mama Marie-Claire

instagram Mama Marie-Claire

Facebook Claires Fotografie

Instagram Clairs Fotografie

Facebook Claire kookt

Instagram Claire kookt

Toska de Teckel

Kantoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.