Frambozen taart met witte chocolade en mascarpone 

Frambozen taart met witte chocolade en mascarpone 

Ik vind eigenlijk alles leuk om te maken. Van de doordeweekse menu’s tot culinaire hoogstandjes tot het bakken van taarten. Ik wil alles proberen.

Het is echt een hobby van mij! Ik heb geen opleiding gehad of cursussen. Ik heb mezelf door oefenen en doen wijzer gemaakt. Elke keer ga ik er weer meer van genieten. Zeker als dingen lukken. Ik heb recepten van mezelf maar ik struin ook regelmatig het internet af voor lekkere recepten en inspiratie. Dan geef ik er mijn eigen draai aan.

Zo kwam ik ook dit recept tegen van deze taart. Frambozen (dat klinkt al lekker) met witte chocolade (goddelijk) en mascarpone. De eerste keer voor mijn eigen verjaardag gemaakt. Binnen no time was hij op. Hup, Xam jarig, ik maak hem nog keer. En ja hoor weer viel hij in de smaak. En toen kwam mijn schoonmoeder. “Volgende week viert Jos (schoonvader) zijn verjaardag, en dan zou ik het super leuk vinden als ik deze taart kan aanbieden”. Yeah!!! Dat vind ik nou leuk! Ik voel me vereerd. Tuurlijk wil ik dat klaar maken!!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben lekker aan de bak gegaan en vanochtend heb ik hem afgeleverd. En het eerste bezoek wilde hem meteen al eten. Dit vind ik zo leuk! Hier geniet ik nou van. Het klaar maken van de taart, daar geniet ik van. En dan zien dat iedereen hem (weer) lekker vindt.

 

 


het recept komt van zoetrecepten. Wil je deze taart ook maken kijk dan snel in de link!
TAART, complete recept

Lieve groetjes Marie-Claire

het Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.