fotografie

fotografie

Al een tijd vind ik fotografie erg interessant. Eigenlijk al jaren. Maar ik heb er nooit wat mee gedaan.

Je kent dat wel, als je interesse ergens liggen. Je wilt van alles ondernemen maar elke keer komt het er niet van. Of je hebt het te druk, of de financiën zijn er niet na of je zet gewoon niet door.
Zo ook met de fotografie.
Toen ik zwanger was van mijn jongste (dochtertje), heb ik heel enthousiast een thuis studie besteld voor fotografie. ” Dan had ik mooi wat te doen tijdens mijn verlof”. Helaas was ik zelf veel ziek net zoals mijn zoontje en moest ik rust houden. En tja, toen werd dat dametje geboren. Mijn hoofd stond er helemaal niet na om met fotografie bezig te zijn.

Ik ben eigen baas. Samen met mijn familie hebben wij een makelaarskantoor. Eind vorig jaar hebben we besloten alles over een compleet andere boeg te gooien. Zo ook de opnames van de woning. Dit gaf mij de kans me dit maal te verdiepen in fotografie. Stuiter, stuiter, stuiter. YES, eindelijk, wat ik al zo lang zo graag wil wordt nu mede mogelijk gemaakt door Alstede van Mierlo makelaardij! Hup, materiaal aangeschaft, ingeschreven voor de basisopleiding van de fotovakschool, daarop volgend de vakopleiding en ik stond helemaal strak van enthousiasme. Hoe gaaf is dit. Zoveel zin had ik om aan dit project te beginnen. Ik kan iets gaan doen waar mijn ambitie ligt, waar mijn interesse liggen en waar ik meer dan een 100% voor wil gaan.

Nu ben ik inmiddels al een aantal weken bezig met de vakopleiding. Het bevalt me meer dan ooit. Nieuwe mensen leren kennen, bezig zijn met fotografie, nieuwe dingen leren. Iedereen met dezelfde interesse.

Elke week krijgen we opdrachten mee. En die wil ik natuurlijk graag delen met jullie. Maar dat niet alleen. Ik ben trots op wat ik doe. Ik ben trots op dat ik iets doen waar mijn passie ligt. Ik kan hier uren mee bezig zijn.

Als je 4 dagen werkt en 2 kindjes hebt moet je je tijd goed verdelen. Maar ik vind het zo leuk dat ik er in mijn vrije tijd, als de kindjes op bed liggen, er mee door ga. Heerlijk vind ik het om de video’s te monteren, tot een mooi eindproduct te maken. De 360 graden foto’s te bewerken en om foto’s te maken van woningen.

Ik kan oprecht zeggen dat ik geniet, ik ben blij, ik ben vrolijk, ik werk graag, ben graag bij mijn kinderen en man. Maar bovenal ik ben gelukkig met alles wat ik doe en hoe ik in het leven sta!


tevens zul je hier foto’s vinden die ik maak, die bij de opdrachten liggen en foto’s waar ik trots op ben!

Veel kijk plezier

Lieve groetjes Marie-Claire

1 reactie

  1. Leuk Claire om je zo enthousiast te zien over fotografie, ik doe dat als amateur ook al vele jaren en mijn kennis is beperkt tot wat ik in de praktijk geleerd heb.
    Veel plezier met je passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.